تبلیغات
(♥‿♥ ✿)ﺑﺎﺭﻭטּ ﻧ ﻮﺟ ﻮﻭ نے (✿ ♥‿♥) - دستور پخت پیتزا گوشت

(♥‿♥ ✿)ﺑﺎﺭﻭטּ ﻧ ﻮﺟ ﻮﻭ نے (✿ ♥‿♥)

گول نزنیم خودمان را با جمله ی ” تا قسمت چه باشد ” قسمت : اراده ی منو توست

دستور پخت پیتزا گوشت

دستور پخت پیتزا گوشت

طرز تهیه پیتزای دیگر اینبار با گوشت : در این ساعت از بخش آموزش آشپزی ملکانه شما را با طرز تهیه و دستور پخت پیتزا گوشتآشنا خواهیم کرد. اگر به دنبال تنوع غذایی در سفره خانه خود هستید می توانید پیتزا گوشت را هم به لیست غذاهای خود اضافه کنید. امیدواریم این پیتزا گوشت را با لذت نوش جان کنید.

 

 

 

مواد لازم:

خمیر پیتزا 500 گرم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

رب گوجه فرنگی یک فنجان

پیاز داغ عسلی 3قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا 200 گرم

گوجه فرنگی 500 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

روش پخت:

ابتدا خمیر پیتزا را به روش فوق درست میکنیم:

آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم.ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی به هم نمیزنیم.شیر و روغن را یک مرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم.قالبی که مخصوص پای می باشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جا گیر شود و به شکل قشنگی در آید.با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.خمیر آماده است.

روش تهیه پیتزا:

ظرف آلومینیوم گرد مناسبی راکه باید کم عمق یاشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتی متر و به شکل ظرف به اندازه ای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینماییم و خمیر را داخل ظرف می اندازیم.روی گوجه فرنگی ها کمی آبجوش میریزیم و پوست گوجه فرنگی را میکنیم و تخمه آنرا میگیریم،بعد گوجه فرنگی را خورد میکنیم.گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی سرخ میکنیم و یک لیوان آب و یک قاشق رب گوجه فرنگی در آن میریزیم و کمی فلفل و نمک میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم آهسته بجوشد و آب آن کاملاً تبخیر شود و آن را داخل خمیر میریزیم،بعد گوجه فرنگی را با سس مخصوص روی آن میریزیم و پنیر را روی گوجه فرنگی رنده میکنیم و کمی جعفری خورد شده روی آن می پاشیم.فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم،بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلایی شود.پیتزا آماده است.



[ سه شنبه 25 فروردین 1394 ] [ 02:08 ب.ظ ] [ Բค੮૯ɱ૯Һ ]

[ نظرات() ]